Forno barbecue SEARE HALO, is een stijlvolle, duurzame hout gestookte barbecue gemaakt van cortenstaal. De Forno SEARE HALO heeft een moderne vormgeving en is een echte eyecatcher op uw terras!
€1.999,00 Incl. btw
Dit product wordt gratis verzonden!
Forno SEARE HALO, is een stijlvolle, duurzame hout gestookte barbecue gemaakt van cortenstaal. De Forno SEARE HALO heeft een moderne vormgeving en is een echte eyecatcher op uw terras!
Eenvoudig in gebruik: De Forno SEARE HALO heeft een ronde brede, dikke platte braadplaat die u gebruikt als een teppanyaki of plancha. De SEARE ring is speciaal ontworpen om de warmte geleidelijk over het oppervlakte te verdelen. Tevens loopt de ring iets naar binnen, waardoor er geen olie van de bakplaat afdrupt. Door het grootte bak oppervlakte kunt u eenvoudig verschillende warmte zones creëren!
Of u nu groente langzaam kookt, eieren bakt, of een malse biefstuk grilt, de Forno SEARE HALO biedt u een nieuwe wereld vol mogelijkheden voor buiten koken! Voor nog meer mogelijkheden kunt u gebruik maken van de optionele Grillset met flushgrill. Deze grill kunt u eenvoudig op meerdere hoogtes plaatsen. Zo creëert u eenvoudig verschillende grill en bak tempraturen! De grillset fungeert ook als foodbumper, zodat het eten niet per ongeluk in het vuur terecht komt.
De Forno SEARE HALO dankt zijn kenmerkende karakter aan de beschermende roestlaag. Deze varieert van warm oranje tot roodbruin. Tegelijk geeft de kleur uw barbecue een eigenzinnig karakter. Met de warme uitstraling van hout en de industriële touch van staal.
Eenvoudig schoon te maken. In tegenstelling tot andere buitenkooktoestellen is de Forno HALO zeer eenvoudig schoon te maken en vrijwel onderhoudsvrij. Met een spatel kunt u de bakplaat eenvoudig reinigen. Overtollige etensresten schuift u zo in het vuur. Door nog een laagje olie op de bakplaat te smeren voordat u deze opbrengt, voorkomt roest op de bakplaat.
Eigenschappen van de Forno SEARE HALO.
Specificaties van de Forno SEARE HALO.
Gebruiksaanwijzing Forno SEARE HALO bakplaat
In gebruik name van de bakplaat
De bakplaat zal het beste functioneren als deze één of twee keer gebruikt is en de olie in de plaat is gebrand. Het koken op de bakplaat zal na dit ‘inbranden’ makkelijker gaan en beschermt de plaat tegen roesten wanneer deze niet in gebruik is. Het beste kunt u bakken met plantaardige olie met een hoge verbrandingsgraad, bijvoorbeeld zonnebloemolie.
Onderhoud, schoonmaken en plaatsen
Het schoonmaken van de bakplaat is eigenlijk niet nodig. De bakolie en etensresten kunnen na gebruik met een spatel in het vuur geschoven worden. Door nog een laagje olie op de bakplaat te smeren voordat u deze opbrengt, voorkomt roest op de bakplaat.
Temperatuur
Na ongeveer 25-30 minuten stoken zal de bakplaat aan de binnenrand een kooktemperatuur van 275 - 300°C hebben bereikt. Als het vuur is aangemaakt kunt beginnen met de bakplaat in te oliën en doseer wat meer olie waar je gaat bakken.
Bamboe zal zonder onderhoud natuurlijke vergrijzing als gevolg van UV-straling wilt u de donkere kleur van het bamboe behouden? Voer het eerste onderhoud uit direct nadat de buitenkeuken geplaatst is.
vanaf 75,- euro *
en eenvoudig retourneren.
op al onze producten!